Home

Anglo-Dutch language consultants, Shona Ackerman en Jan Duvekot, biedt individuele in-company cursussen Engels en Nederlands. Alle cursussen zijn op maat voor de individuele student in een zakenomgeving van nu en er wordt rekening gehouden met de rol van de student binnen zijn of haar organisatie. Ervaren docenten geven met enthousiasme les en bieden toegankelijke cursussen die zijn aangepast aan de klant en afgestemd op zijn werkterrein en expertise.

Flexibiliteit om een cursus aan uw werktijden aan te passen is een van de grote voordelen van onze cursussen, met trainers ‘aan uw bureau’ wanneer u dat uitkomt, zodat u tijd bespaart en efficiënt te werk gaat.

Resultaatgerichtheid staat voorop in alle niveaus en onderdelen: bij het intakegesprek en bij het lesvoorstel dat een duidelijk doel stelt. Bij de intake wordt er een gedetailleerd rapport gegeven van het niveau van de student en het niveau dat hij heeft bereikt bij het voltooien van de cursus: gedurende de cursus worden vorderingen bijgehouden.

Deelnemers hebben duidelijk gemerkt dat zij meer zelfvertrouwen in hun taalvaardigheden hebben gekregen en dat zij hun bedoelingen beter kunnen verwoorden. Onze klanten : ING Bank, ING Group, ABN Amro, International Endessa BV, Niké European headoffice, Smit International.

aanbevelingen:

“Shona is een zeer proffesionele lerares Engels. Zij zoekt altijd naar de beste leer mogelijkheden die optimaal bij de persoon passen. Shona is hoog gekwalificeerd in haar vak en als persoon zowel bijzonder vriendelijk als strikt en altijd geduldig.Kwaliteiten: Hoog rendement, grote integriteit, creatief. 

Carla Dirksen, HR, ING.

Shona is een geweldige lerares. Zij kent haar pappenheimers en is zeer goed in staat om op een persoonlijk niveau een verbinding te maken. Ze maakt de conversatielessen inspirerend door haar verfrissende oefeningen. Een mooi mens !  Kwaliteiten: Sympathiek, expertise, hoog rendement.

Simone de Roos, HR Consultancy ING retail.

Contact opnemen

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze cursuscoördinator, bereikbaar op nummer 06 156 94 629. Uiteraard kunt u ons ook mailen (contactsformulier).