Nederlandse cursussen

Anglo-Dutch language consultants verzorgt cursussen Nederlands op elk niveau, van lessen voor beginners tot voorbereiding van het NT2 (Nederlands als tweede taal)-examen en zakelijk Nederlands voor gevorderden.

Onze docenten Nederlands zijn hooggekwalificeerd en hebben allemaal Nederlands als moedertaal. Zij worden geselecteerd op het enthousiasme waarmee zij hun taal en cultuur doorgeven aan nieuwkomers en ex-pats. De cursussen zijn erop gericht om zo snel mogelijk resultaat te zien door middel van een communicatieve methode waarbij de cursisten vanaf de eerste dag al Nederlands spreken. In onze levendige lessen gebruiken we het modernste materiaal en de Nederlandse taal uit onze omgeving.

Alle lessen worden in-company gegeven en kunnen zowel privé als in groepjes van twee tot vijf cursisten worden verzorgd. De snelheid van de cursus wordt door de cursist zelf bepaald, bijvoorbeeld een of twee keer per week, of eventueel een spoedcursus.

Contact opnemen

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze cursuscoördinator, bereikbaar op nummer 06 156 94 629. Uiteraard kunt u ons ook mailen (contactsformulier).